ВИДЕО: Как Бруно Фернандеш опита да защити Солскяер от освиркванията на феновете

Тежкото поражение за Манчестър Юнайтед от Уотфорд с 1:4 като гост доведе до дългоочакваното уволнение на техния мениджър Оле Гунар Солскяер. Наставникът натрупа твърде много негативни резултати, сред които няколко тежки поражения, а уволнението му бе най-логичното решение.
След загубата от Уотфорд Солскяер навярно осъзнаваше, че това е последният му мач начело на Юнайтед и отправи последни благодарности към феновете. Те обаче не бяха в настроение да му отвърнат със същото, като го освиркаха бурно за негативния резултат, който в крайна сметка доведе до уволнението на норвежеца.
Звездата на Юнайтед Бруно Фернандеш обаче направи трогателен жест, опитвайки се да покаже на феновете по трибуните, че не е правилно да освиркват легендата на „дяволите“. Той побърза да размаха пръст към феновете в знак, че не бива да освиркват Оле, но гневът на запалянковците бе твърде голям, за да го послушат.
Самият Солскяер прие нормално освиркванията на феновете след загубата с 1:4.
@footsvc This hurts to watch man..😕 #solskjaer #bruno #manutd #watford #fypシ #trending #viral ♬ оригинальный звук – Football ⚽️ SkillerHome

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт