Ясен Петров преди мача със Северна Македония: Трябва да има любов, а не омраза

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров даде пресконференция преди първия мач от групите на Лигата на нациите срещу Северна Македония. В четвъртък вечер „лъвовете“ посрещат македонския отбор на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.
„Надявам се всички да са здрави до края на цялата кампания, защото са четири мача. Всичко сме избистрили около състава, нямам никакви колебания. Футболът е най-великата игра. Спорт, който радва много хора. Ние гледаме на футбола единствено само като игра. Трябва да има любов, а не омраза. Аз не съм политик и няма да взимам отношение по темата между България и Северна Мaкедония.
Те смятат, че са фаворит – добре, но ние също имаме своите аргументи. Ние не разделяме мачовете на важни и неважни. Най-важен винаги е следващият. Респект към противника, но ние искаме да победим. В Разград има великолепна обстановка, затова, че ни обгрижват във всеки един момент, искам да благодаря на домакините“, заяви Ясен Петров.
„На критиците им пожелавам да са живи и здрави. Преминахме през много трудни моменти и да се надяваме, че това ни е калило. Тези, който ни подкрепя, да ни подкрепят, който да ни критикува, да ни критикува“, добави още националният селекционер.
Още новини за националния отбор по футбол четете в SportLive.bg!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт