Започва Националният турнир по мини футбол за ветерани

На 15 октомври започва поредното издание на Националния турнир по мини футбол за ветерани, организиран от Българска асоциация мини футбол. И тази година домакин на състезанието ще бъде Стара Загора. 

Интересът към един от марковите турнири на БАМФ бе огромен и през тази година. 25 отбора се впускат в надпреварата. Отборите са разделени в 8 групи, като мачовете ще се играят на новата футболна база в Стара Загора – Колодрума. Турнирът стартира в 18:00 часа в петък, 15 октомври, а финалите ще се играят в неделя, 17 октомври, по обяд. 

Миналогодишният шампион Фортуна Бургас се завръща, за да защитава титлата си. Тук е и финалистът от миналата година Хъшове, който спечели наскоро сребърните медали от Европейската Шампионска лига за ветерани в Римини, Италия. 

Бившият шампион еDynamix, който представлява домакините, също ще търси връщане на върха. Това се отнася и за коравия състав на Врачански скали, който в миналото също ликуваше с първото място.

За поредна година продължава партньорството между Българска асоциация мини футбол и Община Стара Загора в лицето на кмета г-н Живко Тодоров, зам. кмета Красимира Чахова и Петко Крумов – главен експерт туризъм, младежки дейности и спорт в Общината.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт