Защитник на Тотнъм: Трябва да изградим нещо голямо

Левият бек на Тотнъм Серхио Регулион даде интервю за „The Guardian“, в което говори за целите на тима за нов сезон, който се надява този сезон да бъде по-добър от предишния.

„Отборът работи за да бъде компактен, да се защитава добре и след това да направи преходите в атака възможно най-бързо“, каза бившият защитник на Реал Мадрид и Севиля.

„Работим, но не става въпрос за ден, седмица или месец. Трябва да изградим нещо голямо“, заяви целите на отбора испанският национал. Попитан за това какво изисква от него португалският треньор Нуно Еспирито Санто, Регилон заяви: „Той иска да бъда солиден ляв бек, да показвам качеството си, да тичам, да пресичам, всичко“.

Преди почти година левият бек пристигна в Тотнъм, който го привлече за 27,5 милиона паунда. „Миналата година беше трудна за мен. За първи път бях в Англия и поради COVID-19 бях сам тук без семейството си. Започнахме много добре, но в крайна сметка отборът се разпадна. Резултатите не бяха добри, а манталитетът – отрицателен. Беше болезнено, защото когато стигнахме до декември, искахме да завършим в Шампионската лига“, сподели чувствата си от първите месеци в Лондон Регилон.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

4 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт