Жозе Моуриньо преди финала с Фейенорд: Време е с Рома да напишем история

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо говори на пресконференцията в навечерието на финала на Лига на конференциите срещу нидерландския Фейенорд утре(25.05) вечер от 22:00 ч. в Тирана. „Вълците“ бяха в една група с ЦСКА и успяха да достигнат до последната фаза на турнира.
„Стигнахме до края на пътуването през този сезон, като ни предстоят два финала в рамките на 4 дни. Първият финал ни даде това, което заслужавахме, което имахме като цел, а именно да се класираме за Лига Европа и по този начин да подобрим предишното класиране.
„За мен това беше финал, на който не можеш да пишеш история, а просто да завършиш работата на една кампания и да достигнеш целта. Вече е написано да стигнеш тук, за да играеш Европейски финал след толкова години, но когато стигнете до тази фаза, трябва да направиш всичко възможно, за да триумфираш и по този начин да напишем история с клуба“, каза той.
Португалецът призна, че е впечатлен от организацията за срещата. „Стадионът е красив, също така се радвам да посетя Албания, която е една от малкото страни, които все още не бях виждал“, завърши специалният.
Междувременно стана ясно колко пари ще спечелят българските отбори в Лига на конференциите.
 
 
 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

46 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт