Златните момичета на България с бенефис в „Арена Армеец“ на 16 декември 2021 година

Ансамбълът на България по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова ще се сбогува с феновете си със специално шоу на 16 декември от 19:30 ч. в зала „Арена Армеец“ в София!
Новината бе съобщена от Българската федерация по художествена гимнастика, а своеобразният бенефис на Златните ни момичета ще се казва „Сън“ (Слънце) и ще включва музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци.
В него ще вземат участие и две от най-силните ни индивидуални гимнастички – Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също прекратиха своите професионални кариери.
„На 16 декември за последно ще имате възможност да се насладите на таланта и виртуозните изпълнения на нашите „диамантени“ момичета от ансамбъла, както и на прекрасните Невяна Владинова и Катрин Тасева. „Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава в себе си, музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев – Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото осигуряване, и сет дизайн на Joker Media Rental. В спектакъла ще вземат участие и едни от най-добрите музиканти: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, Васил Вутев – барабани“, написаха от Федерацията.
Билетите за събитието в зала „Арена Армеец“ вече са в продажба, а то ще се проведе в съотвествие с всички изисквания на здравния министър – арената ще отвори вратите си на 100%, но всеки зрител ще трябва да има валиден зелен сертификат!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

20 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт