Звезда на Лудогорец разкри, че може да бъде продаден при едно определено условие

Атакуващият футболист на Лудогорец Бернард Текпетей загатна, че може да напусне Разград при едно определено условие. В интервю за „footballghana“, той разкри, че клубът го е уведомил, че има интерес към него, но иска да го задържи, за да помогне при атаката на групите на Шампионска лига:
„Говорих с хора от клуба, когато сезон 2021/22 приключи. Те ме информираха, че към мен се е появил интерес от други клубове, защото имах много силен завършек на кампанията. Не виждам обаче как от Лудогорец ще ми позволят да си тръгна, защото амбициите са за влизане в групите на Шампионската лига“.
24-годишният Бернард Текпетей действително направи силен сезон в Първа лига, изигравайки 19 мача, в които отбеляза 7 гола и добави още 6 асистенции на сметката си. Ганаецът обаче добави, че ако „орлите“ не успеят да влязат в ШЛ, то тогава може и да се стигне до негов трансфер:
„На базата на разговорите, които водехме, Лудогорец иска да им помогна в евротурнирите. Ако обаче не успеем да достигнем до груповата фаза на Шампионската лига, те може и да „ми вземат парите и да ме продадат“. Аз няма да прибързвам с решение за трансфер. В момента всичко в Лудогорец, както и евроучастието ме устройват. Ще напусна Лудогорец само ако интерес прояви топ отбор, който ще ми подхожда“.
*Текпетей има договор с 11-кратния шампион на България до 30 юни 2024 година, а цената му е около 2 милиона евро!
Вижте още: Заформя се хаос около финала за Суперкупата на България между Лудогорец и Левски!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

15 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт