Звездата на ЦСКА Йомов разочаровано: Не успяхме да се адаптираме

Най-добрият играч на ЦСКА в последните мачове – Георги Йомов, беше видимо разочарован след поражението на „червените“ от Бодьо/Глимт с 2:0 в Норвегия. „Армейците“ бяха пречупени с по един гол във всяко полувреме, а крилото обясни трудното влизане в мача на своя тим с изкуствения терен, на който се изигра срещата. 
„Трудно се адаптирахме към терена, лошите условия. Не се справихме по най-добрия начин, но продължаваме да мислим за целите, които имаме напред. Трудно може да се свикне с този терен, не става за едно полувреме. Това е причината, заради която ни беше доста трудно, тези условия за игра“, категоричен беше Йомов.
Той беше изненадващо сменен още в началото на второто полувреме, въпреки че се представяше на ниво до момента на смяната. Самият Стойчо Младенов разкри, че причината е предстоящата среща с Лудогорец, докато играчът категорично отсече, че това е право на треньора и той има право да взема своите решения без въпроси. 
„Смяната ми е треньорско решение, нямам право да коментирам или да се сърдя. Така е видял, така е преценил, той взима решенията, не мога да коментирам.
„Не смятам, че се притесняваме при гостуванията в Европа, такова е положението, така се развиват мачовете, никой не го иска – да губим. Футболът е – по-добрият печели“, каза още той по повод слабата форма на „червените“ в Европа. 
„За Лудогорец ще си обсъдим нещата през идните дни и се мобилизираме максимално за мача, гоним задължителна победа. Всеки мач се играе по един и същи начин, няма бонус (мачът с Рома – бел. ред)“, завърши Йомов в коментар след загубата на ЦСКА от Бодьо/Глимт. 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт