Звездната селекция на Бруклин Нетс в борбата за пръстените от НБА

Кевин Дюрант. Джеймс Хардън, Кайри Ървинг, ЛаМаркъс Oлдридж, Блейк Грифин, Пол Милсап, Джо Харис, Брус Браун, Пати Милс, Джеймс Джонсън… Бруклин Нетс ще разполага с цяло съзвездие от баскетболисти през новия сезон.

Преди две години този отбор започна да инвестира, но не просто, за да спечели пръстените в НБА, а за да напише история и да създаде една нова династия. Поради лошо стечение на обстоятелствата, породено от много контузии и пандемията от коронавирус, този тим така и не успява да покаже пълния си потенциал.

В началото на миналия сезон играчите на тима бяха неразпознаваеми. Кевин Дюрант тепърва навлизаше в ритъм след тежка контузия, а Кайри Ървинг бе бледа сянка на себе си, малко след това пък се контузи Джеймс Хардън.

Все пак, ако тримата са в оптимална форма, могат да достигнат до нивото на други велики триота в НБА, като Меджик-Уорти-Карийм, ЛеБрон-Уейд-Бош и Къри-Томпсън-Дюрант. Единственото, което им липсва са пръстените от най-престижната баскетболна лига, което е голямата цел през настоящата кампания, където големият съперник ще бъде ЛА Лейкърс.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт