Депутатският син проговори

Проговори спътникът на шофьора, причинил катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Георги Иванов – син на депутата Лъчезар Иванов, беше задържан в полицията за 24 часа, след като е избягал от мястото на инцидента. Днес той беше освободен от ареста.

В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието. Ден по-късно се предава в полицията. Казва, че не помни нищо от фаталния удар.

Млади, безразсъдни и дрогирани – профилът на младежите от катастрофата с Милен Цветков
„В момента под този стрес това, което мога да ви кажа, е, че единственото, което си спомням, е ударът и нищо друго. Не мога да ви кажа какво се случи, защото си гледах в телефона и нещото, което видях, е въздушната възглавница в главата ми“, разказва пред Бтв Георги.

След като бе освободен от ареста, в дома му се извършва обиск. По думите му той е без основание.

„Искаха да подписвам показания срещу Кристиан, които е мой приятел. Показания, които са лъжесвидетелства и ми приложиха физически тормоз. Аз няма как да казвам неща, които не съм видял. Аз доброволно съм се явил в СДВР, за да помогна“, казва още момчето.

Катастрофата с Милен Цветков: Кадрите от охранителни камери са предадени на разследващите
„Искат да го обвиня във вземане на наркотици и всички тези глупости, които се изписаха“, допълва той.

Срещу Георги Иванов и другият спътник на Кристиан в колата – Симона, разследващите са събрали данни за извършено и от тях престъпление – затаяване на истината./glas.bg/

79 преглеждания

One thought on “Депутатският син проговори

  1. Това гадно същество е научено така да говори.Тези 24 часа закъснение с които се е предал са били достатъчни неговото татенце да го научи какво да каже и да се направи на герой защитавайки своя авер-наркоман!Тази амеба има наглоста да говори,че е упражнен психически тормоз над него за да натопи убиеца на Милен Цветков!
    Само,че няма да Ви мине томера този път!Боклук, ще си получите наказанието, и смърта на Милен ще Ви преследва до гроб!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.