Петков/Василев въвеждат нов тренд – вместо събор и кебапчета, агитират с кафе и мекици

С мекици и кафе новият политически тандем Петков/Василев ще събира подписи за явяването на формацията им на парламентарните избори насрочени за 14 ноември.

„Приятели, имаме нужда от вашата помощ, за да се явим на предстоящите парламентарни избори. Заповядайте на място да се запознаете с нас и с нашия екип и да ни кажете в каква България искате да живеем – ще го постигнем заедно! Поздрави, Кирил и Асен“, гласи съобщението им. Изрично е посочено мястото, където се предлагат мекиците и кафето в Пловдив.

Явно двамата бивши служебни министри имат някакъв пресантиман към комбинацията на тази тестена храна и ободрителната напитка. Още миналата седмица, в края на брифинга при обявяване на политическия им проект „Продължаваме промяната“, ПР-ът на събитието покани журналистите и присъстващите да се подкрепят с мекици и кафе.

И така площадите с кебапчетата и политически обещания от изминалите години придобиват нов „модерен“ вид – местят се в закусвалните.

А според майсторите на тестените изделия, всъщност мекицата е най-евтиния десерт. Тестото се замесва от едва три продукта – вода, брашно и мая. Мазнина се използва само за пърженето, но както добре знаем това става не в олио, а в палмово масло.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

127 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Актуално