Polaris Sportsman -АТВ с гуми против картечници СНИМКИ

Polaris Sportsman -АТВ с гуми против картечници СНИМКИ

АТВ-то Sportsman WV850 H.O. ще се хареса на онези, които имат нужда от транспортно средство за работа в наистина тежки условия.

Със сигурност ще харесате този модел

Гумите са без камери, позволяват не само няколко пъти да се увеличи проходимостта на транспортното средство, но и значително да се подобри здравината, надеждността и устойчивостта им, равномерно разпределяйки натоварването.

Затова американската компания е решила да създаде това АТВ, което е предназначено за употреба в най-сложните условия, както и за оперативни спасителни работи.

Подробности за гумите

Гумите с технологията Terrain Armor без въздух за първи път бяха изпитани на военната техника на Polaris.

Основното предимство на тези гуми се състои в това, че те не могат да изгубят своя обем, а също и да се спукат. Не се страхуват от никакви повреди.

Преди да бъдат пуснати в продажба, новите гуми бяха използвани в различни екстремни ситуации.

След всякакви тестове и изпитания, а също и изпитания на военна техника, в американската компания взеха решение да монтират тези гуми и на граждански транспортни средства, за да може надеждността и безопасността им да се оцени и от обикновените потребители.

Освен това, гумите с подобна конструкция не се боят от спуквания, също така дават възможност за подобряване центъра на тежестта и контрол върху скоростта, което прави всъдехода Sportsman WV850 H.O. много добър избор за работа или лов.

Други интересни технически особености на АТВ-то

Освен оригиналните гуми, този модел може да се похвали и с 2-цилиндров двигател с обем от 850 кубични сантиметра и мощност от 77 конски сили.

Той отлично функционира в комбинация с автоматичната скоростна кутия, която задвижва и четирите колела.

В базовата си окомплектовка на ATV-то влиза още електроусилвател на волана, което значително повишава комфорта при използване.

Освен това, специално за Sportsman WV850 H.O. изобретателите на Polaris са създали подсилена система за транспортиране на товари.

Също така пространство за разположение на краката на водача е увеличено.

Други особености на АТВ-то: метален екзоскелет, резервоар за гориво от 45 литра, има възможност за превозване на товари с тегло до 680 килограма. auto.blitz.bg

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 154 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Авто