Oбщински съветници и членове на ГЕРБ раздадоха за Великден хранителни продукти на жители на Банско

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев, заедно с кмета на Добринище Петър Галчев, общински съветници и членове на ГЕРБ-Банско раздадохме над 300 пакета с хранителни продукти от първа необходимост и 1000 маски на жителите на Банско,  Добринище,  Места, Кремен, Обидим, Осеново, Гостун и Филипово.

Продуктите,  които грижливо подбрахме са българско производство и с високо качество. Инициативата ни не е за първа година, ежегодна е, но за първи път в ситуация на извънредно положение заради заразата COVID-19.  Ето защо, сега, в тази ситуация, трябва да си помагаме още повече и да бъдем още по-съпричастни към другите, особено към хората в затруднено положение”, коментира Александър Мацурев.

Той подчерта, че най-светлият християнски празник – Великден,  е още една причина да си припомним какво е да сме обединени,  сплотени и добри. Точно сега, повече отвсякога трябва да бъдем и солидарни.

Благодаря на всички, които се включиха в инициативата. Знам, че мерките за дистанция, които спасихме отговорно, не са ни направили далечни и чужди за хората, които посетихме. Благодаря за топлото посрещане на жителите от тези населени места.

Вярвам, че заедно и с Божията помощ ще се справим с това изпитание”, каза още Александър Мацурев.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

74 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Банско