Цв. Цветанов е водач на листата на Национално обединение на десницата в Благоевград

Смятам, че направихме изключително добра коалиция с КОД и д-р Москов. Това, което искаме да покажем е, че трябва да се направи едно истинско национално обединение на десницата. Полагаме началото и съм убеден, че хората осъзнават важността на консервативния модел и десните политики. Защото знаем, че лявото разпределя, докато дясното създава.

И това е част от икономическия просперитет, който получават демократичните държави. Това каза пред журналисти в Благоевград председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов, който подаде в РИК документите за регистрация на кандидат-депутатската листа на Национално обединение на десницата.

Цветанов коментира и предстоящия президентски вот: „За мен е изключително важно, че ние заставаме с лицата си зад кандидат-президентската двойка в лицето на един истински българин Горан Благоев – публицист, историк, журналист, и на д-р Ивелина Георгиева, която е от доста време на първа линия, по време на ковид вълната.

Тя е и човек, който може да даде правилните решения за ковид ситуацията, в която страната се намира“.
„Не може да делим хората на ваксъри и антиваксъри“, каза още Цветанов и допълни, че това разделение е следствие на липсата на лидерство, докато в държавите с истинско такова тази тема вече се затваря, а нормалният начин на функциониране вече е факт.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

128 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград