Дирекция „Бюро по труда“ – Благоевград разкри Изнесено работно място за обслужване на безработни лица в залата на Клуб на пенсионера

Дирекция „Бюро по труда“ – Благоевград уведомява своите бъдещи клиенти, които желаят на място да ползват услугите на Агенцията по заетостта, че считано от 10 април 2020 година до приключване на въведеното извънредно положение в страната разкрива Изнесено работно място в залата на Клуб на пенсионера, находящ се в град Благоевград, улица „Стефан Стамболов“ № 11 /на гърба на сградата на Община Благоевград/.

Целта е да бъдат изпълнени мерките на правителството по отношение на COVID-19 за ограничаване контактите на хората и осигуряване на условия за спазване на дистанцията между отделните лица. С разкриването на Изнесеното работно място ще се предотврати струпването на повече хора пред сградата на бюрото по труда в областния център, ще се раздели клиентопотока и самото обслужване ще става по-бързо.

В Изнесеното работно място хората останали без работа могат да се регистрират като търсещи работа лица, съответно по постоянен или настоящ адрес. Регистрирайки се като безработни на същото място могат да подадат едновременно и заявление за отпускане на парично обезщетение за безработица, без да е необходимо да посещават офисите на НОИ. Приетите заявления се предават по служебен път. Наред с това лицата могат да ползват и посредническите услуги, които Дирекция „Бюро по труда“ – Благоевград предоставя, като информация за обявени свободни работни места.

Работното време на Изнесеното работно място ще бъде от 8.30 часа до 17.00 часа.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

136 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Благоевград