Директорът на Deinternational към Германо-Българска индустриално-търговска камара проведе срещи с представители на местния бизнес в Благоевград

Срещи, в подкрепа на местния бизнес се проведоха  днес в Община Благоевград. Дискусиите бяха водени от Цанко Цанков – директор на Deinternational към Германо-Българска индустриално-търговска камара. Целта на срещите е да бъде подпомогнат местния бизнес, да се разшири и да стъпи и на немския пазар. Директорът на ГБИТК даде конкретни съвети и препоръки, спрямо спецификата на всяка фирма. Възможностите за бизнеса да излезе на немския пазар бяха обсъдени в детайли. Той посочи и в кои райони на Германия ще бъде най-подходящо и благоприятно за надграждане на съответния бизнес. 

Преди началото на срещите кметът Илко Стоянов, директорът на Дирекция „Икономическо развитие“, Гергана Муртова и директорът на Deinternational към ГБИТК, проведоха работна среща, по време на която Цанков изрази впечатленията си от Благоевград, като спомена, че за първи път идва в града. 

Срещите са организирани от Германо-Българска индустриално-търговска камара, съвместно с дирекция „Икономическо развитие“ към Община Благоевград.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

634 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград