Кирил Цацов – човекът, който умело  заблуди скромните хора от село Падеш

Един човек, злоупотребил не малко пъти с хората около себе си, опитва да заблуди цяло село от честни и трудолюбиви хора.

Кирил Цацов е познат от времето, когато ръководеше отбора на Маска Ленс в мини футбола, отбор стигнал до топ 5 на България, но съсипан от същия този човек, който постоянно търсеше конфликти с хора, които спомогнаха за това постижение.

Още в самото начало на създаването на отбора, Кирил Цацов беше заедно със своя пръв приятел от детството и човек, седял рамо до рамо на един чин в училище с него – Данаил Стоицов, който беше предаден от Цацов в първия удобен момент.

Затова жителите на с. Падеш могат да попитат техният съселянин Д. Стоицов, ако желаят да разберат истината.

Другият човек, който бе в основата на създаването на отбора Маска Ленс и отново измамен от Цацов, бе Борислав Борисов – уважаван бивш полицай, който се слави в Благоевград със своята честност и преданост към своите приятели, напусна отбора заедно с 80% от момчетата в него заради интригите, които създаде Цацов по това време.

Който желае може да попита Б. Борисов за парите, похарчени от Цацов в на турнира в Несебър и на турнира по футзал в Петрич.

В Благоевград любителите на мини футбола набързо разбраха що за човек е Цацов след непрестанните интриги и проблеми, които създава. За да запази отбора на Маска Ленс, на Цацов му се наложи да вземе в отбора хора от Кюстендил (4-ма), понеже местните футболисти и отбори вече бяха изпатили от неговото поведение и никой местен не желаеше да се присъедини към отбора воден от К. Цацов.

Отборът изтрая още няколко месеца при мъки и унижения от другите отбори като резултати и Цацов, в негов стил, реши да обяви, че отбора временно прекъсва участието си в мини футбола.

До днешен ден, след 4г., отборът все още не се е завърнал на терена, понеже всички хора около Цацов се разбягаха заради това, което той сътвори през годините.

След това дойде и проектът със „Спортист Падеш“, в който след кроткото начало, Цацов отново показа рогата си като започна да атакува последователно без основание – Спортни имоти и ФК „Пирин“ Благоевград. Поради несъгалсието си с това поведение, а и не само, дори един от членовете на сдружението напусна отбора на Падеш.

За да може да ръководи еднолично отбора, Цацов погна с лъжите си част от другите членове на сдружението, но не успя да го постигне, тъй като основната част от отбора и най – вече момчетата от Благоевград знаеха що за човек е Цацов и останаха в отбора, а той създаде нов отбор като го регистрира на собствения си адрес в жк. Запад, вместо в с. Падеш, както би трябвало да бъде.

След като направи новия отбор и последвалите посредствени резултати, въпреки, че бе обещал на хората в селото, че ще изгради добър отбор с тяхната финансова помощ, Цацов реши да оправдае срамните резултати като нарочи местната управа на БФС за това, че постоянно пречи за постигането на добри резултати, както и другия отбор в селото, в който до преди няколко месеца Цацов бе част от него. С тези си публикации, Цацов успя да излъже част от хората, които не го познават достатъчно добре, но тези хора запитаха ли се за няколко важни въпроса:

1. Защо над 80 % от футболистите в стария отбор не тръгнаха с Цацов в новия отбор въпреки, че той не спря да ги примамва с всякакви приказки и приоми?

2. Защо след всичките скандали не попитаха футболната общественост в мини футбола в Благоевград за човека Кирил Цацов?

3. Защо не се спомена нищо за случката в мача между ФК „Долно Осеново“ – ФК „Спортист 1959 Падеш“, в който БФС спести 2300 лв. глоба на тима на Цацов, както и възможно изхвърляне от групата на „Б“ ОГ за множество расистки обиди към отбора от Долно Осеново. Ако БФС имаше нещо срещу неговия отбор нямаше ли по този начин да си реши проблема?

4. Защо Цацов опита да излъже хората, че в другия отбор се плащат премии и за това имат силен отбор с добри футболисти и добри резултати за разлика от неговия отбор?

5. Защо не попитаха дали Цацов е предлагал и давал пари на определени играчи да бъдат в неговия отбор, за да може да събере достатъчно хора за отбора си?

*(Имаме доказателства за това)

6. Защо отборът на ФК „Спортист 1959 Падеш“ не се яви на две от последните три гостувания на отбора срещу отборите от Склаве и Лебница?

7. Защо Цацов стана доста активен с хората от с. Падеш след създаването на втория отбор като редовно ги посещаваше в селото и на работните им места, а в първия отбор не бе така, та дори продаде етажа от къщата, която имаше в селото?

8. Защо не попитате Цацов за обидните думи за хора от селото, които са с него в новия отбор, както и за хора, които присъстваха на коледния банкет на отбора. * (За тези обиди също, можем да ви представим материали с доказателства)

9. Защо с определени хора К. Цацов злоупотреби като ги злепостави публично в социалните мрежи, а след това ги ласкаеше в свои стил, отново в публикациите си. (Отново имаме материали за тези неща)

10. Защо Цацов злоупотреби с влиянието на „белите обувки“ в Югозападния университет?

*(Той отлично знае за кого става въпрос)

В следващата статия ще ви предоставим още неща за човека, разделил едно село, вместо да се опита да го обедини, едно прекрасно село, което в последните години, вместо да се увеличи, жителите му намаляват.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

12 641 преглеждания

8 коментара за “Кирил Цацов – човекът, който умело  заблуди скромните хора от село Падеш

  1. Аз му вярвам на бате Кире , той е смел ,дързак и непослушен , но с намочани гащи. Аз съм винаги верен .

  2. Тоя мазник е най-долното същество, което може да съществува, създаден е за интриги и мръсотия

  3. За два дни още колко нови неща разбрах за тоя “човек”, съпругата му е уважаван преподавател, има ли представа какви сплетни интриги и лъжи се занимава, като дори и нея въвлича в неговите игри. Това е падение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград