Кои са Илиан и Калин Анастасови – хората съсипали тениса в Благоевград?

Калин и Илиан са собственици на един от тенис клубовете в Благоевград. Те са хора, за които Община Благоевград работи от сутрин до вечер. Те са хората, с които се съобразява всеки кмет. Те, при всяко едно ръководството, винаги взимат всички часове, във всички съоръжения на Община Благоевград и няма шанс нито един друг клуб да се класира за тези съоръжения.

 

Всеки един дръзнал да опита, винаги е връщан, защото никой не иска да се опълчи на диктатурата на Калин и Илиан. Не проумяваме как никой до сега не се намери да разбие златната касичка на тези хора.

 

Искаме да ви кажем колко плащат за този Лукс на Община Благоевград – 0. Те за тези 0.00 лева от сутрин до вечер събират такси на нашите деца, за да карат супер модерни автомобили и да живеят в баровски имот в Благоевградското село Покровник.

 

Тези хора не са вкарали и един лев в хазната на Общината. Тяхното семейството има и още един член, който живее или по-точно търка наровете в Америка, но за него ще отделим цяла статия за премеждията му.

 

Сега да се върнем на днешните ни герои – не доумяваме как родителите си пускат децата да тренират при Човек, който е залавян за употреба на наркотици зад волана (и за това ще разкажем – за страстта на Илиан към леките наркотици) или може би нямат шанс, защото в Благоевград съществува само един клуб?

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

6 797 преглеждания

9 коментара за “Кои са Илиан и Калин Анастасови – хората съсипали тениса в Благоевград?

  1. А като се даде залата на интерната на концесия, как ще се ползва тя? Срещу 5 лв/час на човек ли? Айде стига. Ако искате да спрете една порочна практика чрез друга такава, не, мерси.

  2. Ред 1. Калин и Илиан са собственици на един от тенис клубовете в Благоевград.
    Ред последен. ….защото в Благоевград съществува само един клуб?
    Журналистът да вземе решение, защото читателите ще получат психично разстройство от такива пасквили!!!

    1. В България има сестри Малееви, Пиронкова и Димитров, всичко друго е тото и много ниско ниво.Калин и Илиан имат поне 10 деца на добро национално ниво през годините (1во място при момчетата до 10години миналата есен), но не е мястото тук да се казват по имена. Не сте запозната!

  3. Сериозна масирана атака срещу почтени хора, които милеят за тениса в града. Защо? Кой настъпиха? Статията преиначава истината, за да се остави с лошо мнение за хората. Защо в града няма едни читави кортове? Защо ТК Пирин на Калин и Илиан имат над 150 деца от всички възрасти, а другите всички тенис клубове комбинирано нямат сигурно и половината? Това са едни много качествени хора, които си разбират и обичат работата, затова са трън в очите на всеки.

  4. Залите в интерната през зимата ги използват много клубове от различни спортове на база колко деца има в съответния клуб. Има графици, които може да се провери в общината, всичко друго е спекула!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград