Наближава South West Festival в Благоевград! Билетите са в продажба вече и пред Ларго мол

Билети за чакания и единствен по рода си музикален гигант South West Festival в Благоевград вече се продават и пред Ларго мол. Те могат да бъдат закупени от специално обособена за целта шатра. Пунктът ще работи всеки ден от 10.00 до 14.00 часа и от 15.00 до 19.00 часа. От 24 юни билети ще се продават и в парк „Македония“ преди големите концерти.

Цената за еднодневен регулярен билет е 55 лева, а за Golden circle 70 лева. Двудневните билети са на цени от 85 лева за регулярен и 110 лева за Golden circle.

За първи път едни от най-известни музиканти на световната сцена – Ищар и Горан Брегович излизат на благоевградската сцена. Те ще изпълнят емблематични парчета от богатия си репертоар и ще раздвижат жители и гости на фестивала. На 25 юни преди да излезе на сцената хедлайнерът на вечерта – Ищар, публиката ще подгреят Мария Илиева, Любо Киров и Керана и космонавтите. Във втората фестивална вечер Горан Брегович, Оратница, Балканджи и Mind Trips с Алекс Раева ще се грижат за доброто настроение на жители и гости на Благоевград.

South West Festival събира в себе си юга и запада, обединява стиловете музика и допринася разнообразие в културния живот в областния център.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

134 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград