ОБС шефът Ан. Тодоров:Mоже да ни спрат тока и водата!!!

Истински апокалипсис за развитието на общината начерта председателят на ОБС Благоевград Андон Тодоров на пресконференция, която даде днес .Според Тодоров пари за майските заплати в администрацията може и да бъдат събрани, но за юни пари за заплати може и да няма.

Постъпления в общината няма, проекти няма, орязани сме, затова ситуацията е много тежка, каза Тодоров, който съобщи, че ако фирмите, на които общината дължи пари си ги поиска, то може да спрат тока и водата в общината.

„Факт е, че сегашното ръководство довършва проекти на предишното ръководство, няма нито един нов проект, няма кандидатстване, каза председателят, който заяви, че би било крайно непрофесионално да се изкривява действителността.

Новият екип няма нов изработен проект, по който да очаква финансиране. Нужни са бързи действия, а не отлагания, мотаене и бавно придвижване.

Вървим на самотек, по инерция и разчитаме на проектите от предишното управление, заяви Тодоров. Предупредих кмета Томов за проблема с парк „Македония“ ,но темпото , с което се действа доведе до проблема с децата ,които спортуват там. Кметът не обърна внимание, не се задвижи ,не издаде становище,бавни темпове,бавно развитие  и ето какво стана.

Преди няколко дни каза ,че сградите са незаконни ,а сега пък се разрешава и аз знам защо го прави, защото се задават избори.,ще се правят на спасители. Какво още каза Андон Тодоров, очаквайте подробности, пресконференцията продължава.

2 002 преглеждания

2 коментара за “ОБС шефът Ан. Тодоров:Mоже да ни спрат тока и водата!!!

  1. Спрете да преписвате Струма ком! Защото 90 % преписан текст носи глоба 15 000 лева. Това е предупреждение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.