Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) в Благоевград стартира кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда

Общинският съвет по наркотични вещества (ОбСНВ) стартира кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда, която организираме традиционно всяка година, съвместно с Православния информационен център в Благоевград. Кампанията е под мотото:

„Приятели, наши връстници гладуват. Да спрем това!“, и е за периода от 22.11.2021 г. до 17.12.2021 г.

Могат да се даряват пакетирани, сухи хранителни продукти в срок на годност – ориз, брашно, олио, захар, макаронени изделия, консерви, вафли, шоколади – като коледна изненада, и др. Продуктите се събират в Православния информационен център, ул. „Тракия“ 3 (срещу РУО Благоевград), както и в църквата „Св.Николай“ в квартал Грамада, Благоевград.

След това всичко ще бъде разпределено в пакети, които ще бъдат предадени на семейства в нужда от Благоевград и семейства на наркозависими. Заради извънредната обстановка във връзка с КОВИД – 19 и тази година няма да се събират храни в офиса на ОбСНВ.

Надяваме се заедно и през 2021 г. да успеем да направим Коледа още по-светъл празник за семействата в нужда.

Телефони за контакт и информация: 073/830711 – ОбСНВ Благоевград и на 073/833337 – Православен информационен център.

Както и на нашите страници: www.tinyurl.com/yet2eykq и www.tinyurl.com/yjfuv3kk

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

110 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград