Поредното безумие! Окръжна прокуратура – Благоевград „се самосезира“ за ,,Scapto Therme Aqua Park Bachinovo“

Обяви ли главният прокурор Иван Гешев война на кмета на Благоевград Илко Стоянов и позволява ли си Окръжна прокуратура – Благоевград своеволия, без да има реално законово основание?

Бухалката на статуквото в Благоевград прави пореден опит да попречи, по всякакъв начин, на идеята на един кмет за по – доброто бъдеще на нашия град. След като Илко Стоянов сериозно обърка сметките и плановете на крупните бизнесмени – да застроят и унищожат парк „Бачиново“, в момента Община Благоевград е изправена пред това да се бори с незаконните прищявки на Прокуратурата!

Любопитно е как и защо Прокуратурата „се самосезира“ върху една идея, а не върху реален проект… Действията на тази институция в момента дават един много ясен знак – Прокуратурата е решила да подпомогне по всякакъв начин определен кръг от бизнесмени, които доволни протриват ръце и с нетърпение чакат да не се случи нищо, за да могат да застроят едно от най – красивите места в Благоевград!

Съвсем скоро от Struma.news ще назовем имената на всички тези бизнесмени, които вече подготвят своите проекти за застрояването на парк „Бачиново“!

А дотогава като гражданин на Благоевград питаме: „Чии интереси защитават прокурорите – тези на хората или тези на един малък кръг от бизнесмени, които от години задкулисно управляват Благоевград???

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 177 преглеждания

One thought on “Поредното безумие! Окръжна прокуратура – Благоевград „се самосезира“ за ,,Scapto Therme Aqua Park Bachinovo“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград