Румен Томов не е кмет на Благоевград

Административен съд Благоевград отхвърли жалбата на Румен Томов срещу решението на ОИК Благоевград. Решението на съда стана ясно днес.

Съдия В. Вълкадинова отхвърли жалбата му срещу решението на ОИК за предсрочно прекратяване на пълномощията му на кмет на община Благоевград.

Както ИА Региона писа решението, с което ОИК предсрочно прекратява пълномощията на кмета на община Благоевград Румен Томов и обезсилва издаденото му удостоверение за избран за кмет на община, бе оспорено пред Административен съд – Благоевград. С жалбата си Румен Томов направи особеното искане за спиране на предварителното изпълнение на решението. Административен съд обаче отхвърли жалбата му.

Решението подлежи на обжалване пред Върховен административен съд в 7-дневен срок.

6 094 преглеждания

One thought on “Румен Томов не е кмет на Благоевград

  1. ИЗПИТВАНЕ НА МОЯТ ЗАЕМ

    Здравейте,
    Идвам като свидетелство за заем, което получих и искам да поздравя Италианската кредитна банка се интегрира с името на (ibsi-banque.com), което беше много любезно и винаги много бързо да отговори на въпросите ми и към мен. за да помогна, наистина съм щастлив, че получих заемите си от 10 000 евро. За нуждите си от отпускане на пари от заем, не се колебайте да се свържете с помощта на г-жа Violaine Michèle Agnes BERTHET чрез имейл адреса си.

    Ето техния имейл: violainemicheleagnes@gmail.com

    Бог да те благослови !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.