South West Festival на 25 и 26 юни в Благоевград събира меломани от България и чужбина

2 дни остават до началото на голямото музикално събитие за България, което ще се проведе в Благоевград.

25 и 26 юни са датите, на които световноизвестни изпълнители ще се качат на сцената в парк „Македония“. Очаква се да пристигнат меломани от страната и чужбина.

Лица до 16-годишна възраст ще бъдат допускани единствено с придружител и попълнена декларация, която ще бъде предоставяна на входа на парк „Македония“. Вратите за посетители и в двата дни на музикалното събитие ще бъдат отворени от 17:00 часа.

Програмата и на 25, и на 26 юни започва в 18.00 часа, като в събота първи на сцената, ще излязат Керана и Космонавтите, в 19.00 часа прекрасната Мария Илиева ще изпълни едни от най-популярните си парчета, а след нея, в 20:15 Любо Киров ще подгрее публиката за хедлайнера Ищар, която в 22.00 ще представи западната магия на музиката.

Във втората вечер първи на сцената от 18:00 часа ще пеят Алекс Раева и Mind trips. „Оратница“ ще представят българските орнаменти в музиката в 19.00 часа, а след тях от 20:15 „Балканджи“ ще представят етно музиката с нетипично българско звучене.

В 22.00 часа в парк „Македония“ ще стане „горещо“ с емблематичните и обичани от хиляди меломани парчета на Горан Брегович. Ще бъде зрелищно! Билети има все още в мрежата на Eventim, в OMV, в зала „Яворов“, Технополис, Български пощи. Такива може да бъдат закупени и на място в парк „Македония“ преди концертите.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

99 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград