Стефан Делиов постави началото на предизборната си кампания в компанията на свои приятели

Кандидатът за кмет от Коалиция „Ние, гражданите“ Стефан Делиов постави началото на своята предизборна кампания в компанията на свои близки, приятели и хора, които му симпатизират.

Делиов благодари на всички за подкрепата и за това, че застават зад него в трудната битка, която му предстои. Пред присъстващите той сподели, че много от хората, които са около него са го попитали защо се кандидатира за кмет при положение, че винаги е бил против това, а отговорът, който даде е че, му е омръзнало да гледа бездействието на общината. Казаното от него бе прието радушно и с аплодисменти.

„Реших да направя това, защото ми писна да гледам улиците в окаяно състояние, с дупки и кръпки, писна ми да гледам бездействието на общината“, заяви Делиов и допълни, че  най-важната причина, която го е накарала да се кандидатира е, че през последните години, при благотворителните акции, които е организирал в помощ на възрастните хора от Благоевград, не е срещнал никаква подкрепа от общинското ръководство. „Не знам дали ще успея, не обещавам нищо. Аз си поставям цели, които ще преследвам. Това е моето обещание – да преследвам целите си“, добави той.

Кандидатът за кмет подчерта, че всички в града са наясно какво е състоянието, на общината, но въпреки това е готов да се бори. „Бездействието е по-голям порок от действието“, категоричен бе Делиов. Той призова всички, които вярват в него да го подкрепят като на 27 юни гласуват с номер 4 в интегралната бюлетина!

*Предизборна публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 930 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград