Защо се скри Румен Томов ?

Ако кметът на Благоевград Румен Томов не бъде открит, за следващото съдебно заседание ще бъде известен чрез залепване на уведомление на входната врата на посочения от него адрес за призоваване, както и ще бъде търсен в сградата на Общинска администрация – Благоевград.

Както struma.news писа, Административен съд – Благоевград не даде ход на делото по оспорване на Решение № 304-МИ/28.04.2020 г. на ОИК – Благоевград, поради нередовно призоваване на жалбоподателя. Румен Томов не е открит от служителите на Административен съд на посочения от него адрес, не се яви и в зала в часа на откритото съдебно заседание днес. Жалбата е подадена лично и по делото няма данни за упълномощен от него представител. Следващото заседание е насрочено за 12.05.2020г. от 14.00 часа.

Председателят на Общинска избирателна комисия – Благоевград Мартин Бусаров представи изисканите от съда документи от ОИК, включително и други, по чието приемане като доказателства по делото съдът ще се произнесе в редовно съдебно заседание.

Припомняме, че благоевградският съдия Ваня Вълкадинова спря изпълнението на решението на Общинската избирателна комисия /ОИК/, с което бяха прекратени предсрочно пълномощията на Румен Томов като кмет на Благоевград.

 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 918 преглеждания

One thought on “Защо се скри Румен Томов ?

  1. Цял ден валят коментари за местоположението му. Затова не може да не се запитаме.. Дали „не е бил открит“ целенасочено. Другите въпроси и коментари за Румен Томов вече са излишни. Той се подигра сам със себе си. Жалка картинка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Благоевград