Хороскоп за 22 април: Раци, ще изпитате нови трепети!

Овен

Денят ви може да бъде доста необикновен, благодарение на общуването ви в пламенен и ентусиазиран партньор готов на всякакви приключения. Точно сега лесно ще приемете всяка една щура идея, която по принцип бихте отклонили.

Не пренебрегвайте грижата за себе си, макар и с по-ограничен бюджет. Домашна маска за лице и топла вана с ароматни свещи могат да ви накарат да се почувствате значително по-добре в затегнатата финансова обстановка.

Телец

Понякога сте толкова убедени в правотата си, че забравяте да проверите дали сте поели в правилната посока. Добре ще е за вас да обсъдите всичко с партньора си и да се обедините върху общите точки от плановете ви.

Не спирайте да се борите и да работите, дори да работите за половин заплата. По-добре с малко, отколкото без никакви приходи. Ще трябва да проявите доста твърдост и упоритост, за да не рухнете психически.

Близнаци

Днес, ще имате достатъчно смелост да напомните на любимия човек за някои неизпълнени обещания. Чарът ви няма да позволи на вашата половинка да даде отрицателен отговор, така че вие сте на ход днес. Действайте без да се притеснявате от евентуален отказ.

Вероятно, днес ще прекроите някои от плановете си и ще пренасочите финансите си към ценни и важни за вас неща. Запитайте се кои са нещата, без които не можете и кое може да отпадне като нещо не толкова необходимо.

Рак

Ако все още не сте открили сродната си душа, то днес може да се срещнете макар и виртуално с човек, когото познавате от миналото ви. Ще изпитате нови трепети, които не сте предполагали, че може да се зародят у вас. Напомнете на приятелите от младежките ви години за вашето съществуване и начина ви на живот в момента.

Ще се наложи да пресметнете добре стойността на продуктите или услугите ви в тази напрегната обстановка, когато хората на първо място се стремят да осигурят прехраната си. Може печалбите ви да не са особено високи, но ще сте принудени да свалите цените.

Лъв

Днес, може да имате огромно  желание да споделите чувствата си с вашия партньор, но вероятно ще ви е много трудно да се изразите с думи, които да не звучат глупаво. Не се притеснявайте, а просто отделете време, в което да поговорите с половинката си.

Не говорете постоянно за нещастието и финансовите проблеми, които имате. Това ще се отрази негативно на репутацията ви и после още по-трудно ще възстановите бизнеса си, както и клиентелата си.

Дева

С планетарното разпределение днес, вероятно ще покажете вашата флиртуваща страна, с която впечатлявате хората около вас. Романтичните думи, които ще изричате днес, дребните жестове и малките подаръчета могат да ви издигнат в очите на бъдещия ви партньор. Определено ще имате успех в любовта днес.

Вероятно, вече сте си научили урока си за това, че не всичко, което блести е злато и вече знаете колко е важно да имате спестявания. Управлявайте мъдро личните си финанси и харчете само за нещата от първа необходимост.

Везни

Колкото и страст да изпитвате днес, разположението на планетите предразполага към по-нежни ласки и докосвания на вашият партньор. Може да излезете на разходка до близкия магазин и да си говорите повече, но в никакъв случай не навлизайте твърде надълбоко.

Може би ще се изнервите от това, че всичко се случва доста бавно с темповете на охлюв и това влияе негативно на вашата работа и приходи съответно. Ориентирайте се към секторите, в които за момента има най-голямо търсене, докато кризата отмине.

Скорпион

Вероятно, днес ще сте нетърпеливи да споделите новите си идеи за прекарване на времето ви вкъщи по един по-различен начин. Ако смятате да превърнете половинката си в домашна помощница или майстор готвач, може да срещнете доста съпротива, ако това не е нещо обичайно за партньора ви.

Днес ще осъзнаете, че до сега не сте оценявали малките неща в живота в стремежа ви да работите все повече и повече, за да си осигурите добър финансов статус. А за какво са ви толкова много пари, ако изгубите най-ценното си – здравето, в преследването на власт, кариера и пари.

Стрелец

Вероятно днес ще бъдете много объркани и няма да може да вземете конкретно решение. Със сигурност трябва добре да проучите кандидат-партньорът ви, преди да предприемете каквато и да е крачка.

Може да не тънете в богатство и разкош, но планетите ще са в добра позиция да реализирате някои от идеите ви, които да ви осигурят приличен приход. Продуктивността ви ще е на високо ниво, така че направете първата и най-трудна стъпка.

Козирог

Един по-сериозен разговор за нещата от живота може да завърши като страстна среща с вашата половинка. Използвайте тайните си оръжия, чар и сексапил, за да бъдете максимално съблазнителни днес. Партньорът ви трудно ще ви устои.

Темата за финансите може да е на първа линия днес. Прецизното пресмятане на всяка една покупка и процентите от приходите, които трябва да бъдат спестени, силно ще ви вълнуват през този ден.

Водолей

Днес, може да нямате думата като глава на семейството, така че оставете партньорът ви да се изявява като лидер в този ден. Дайте път на неговите идеи и планове, като се опитате почти да не се намесвате с вашето мнение и нежелани съвети.

Отделете малка сума пари лично за себе си и нещо, което ще ви накара да се почувствате по-добре. Поглезете се по някакъв начин, за да не изпадате в мрачно настроение.

Риби

Разговорите, които водите с партньора ви в последните дни, може да ви отворят очите какъв диамант притежавате. Това, което ще трябва да направите е да направите така, че любовта помежду ви, да не угасва. Направете денят на половинката си изключително специален с много приятни изненади.

Каквото и да сте планирали да си купите, в никакъв случай не прибягвайте до кредитната си карта или заем от където и да било. Разпростирайте се според възможностите си, колкото и да ви е трудно.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

311 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Хороскоп