Хороскоп за 28 април: Деви, днес ще се появи светлина в тунела!

Овен

Вероятно, днес ще преминете през някаква неблагоприятна ситуация в сектор любов. Търпението и толерантността ще ви помогнат да се справите с различията в мненията с партньора ви.

Днес сте избраници на съдбата и може да видите увеличение на приходите си. Не бива да пропускате тази възможност и трябва да се възползвате максимално от този ден.

Телец

Споделете вашите радости и скръби, предизвикателства и постижения през този ден. Вашият партньор ще ви окаже така желаната подкрепа, успокоявайки ви, за да се почувствате по-добре.

Не се тревожете за финансите си днес. Подгответе си списък на необходимите покупки и без притеснения отидете да пазаруване. Денят е благоприятен за това.

Близнаци

Вероятно, ще излеете душата си в хармонично откровение спрямо половинката си. Ще бъде добре, ако споделите помежду си и най-съкровените си желания. Това със сигурност ще направи връзката ви още по-силна.

Днес, имате невероятният шанс да спечелите повече пари. Ще имате възможности за повече бизнес, сключване на нова сделка или договор, за да получите по-добри доходи.

Рак

Романтичните ви разговори ще бъдат на ниво платоническа любов и нищо повече от това през този ден. И това си има добрата страна, ще обмените мнения и така ще се опознаете още по-добре.

Вероятно, няма да бъдете в състояние да спечелите допълнително някакви пари, но ще бъдете доволни от източниците на печалба, които имате в наличност. Както се казва, колкото – толкова.

Лъв

Ако до сега ви е било изключително трудно да накарате половинката си да признае чувствата си пред вас, то с днешната конфигурация на планетите, този процес ще е много по-лесен.

Най-вероятно трудно запазите концентрацията си върху изготвянето на финансови планове. Финансовите действия ще са твърде мудни. Не се гответе за лъвски скок, защото днес не е време за излишно харчене на парични средства.

Дева

Днес, вероятно ще усетите топлина и подкрепа от страна на любимия ви човек. Лесно ще си намерите повод да отпразнувате това, че сте заедно и се подкрепяте в добро и зло. Чудесен ден за предложение за брак.

Вероятно, днес ще се появи светлина в тунела. Ще имате възможност да реализирате някакви печалби, макар и малки. Въпреки това за повечето от вас, денят не благоприятства инвестиции.

Везни

Звездите вещаят любов и хармония между вас и партньора ви днес. Без значение къде ще прекарате вечерта, ще сте доволни от споделените положителни емоции.

Най-вероятно ще се наложи през този ден да потърсите услугите на юристи или икономисти. Може би, ще се двоумите или ще сте объркани за една или друга финансова опция.  Затова консултациите са препоръчителни.

Скорпион

Щастлив ден за необвързаните. Днес, може да срещнете някого, когото не сте виждали от много дълго време. Ако сте имали връзка с този човек или сте си били близки приятели, най-вероятно срещата ви ще бъде много емоционална и чувствата ви може да пламнат с нова сила.

Днес не е препоръчително да се подвеждате по многообещаващи предложения за заем или кредити. Ще бъде добре да проверите щателно конкретните  условия, срок на изплащане и вноски.

Стрелец

Самотните днес може да срещнат толкова интелигентен и чаровен човек, който да ги впечатли още от първата среща. Обвързаните може да преминат през някаква трансформация, която да възроди добрите отношения във връзката.

Днес, ще мислите много повече за финанси, в сравнение с други дни. Ще се наложи няколкократно да преразгледате бюджета си, за да не стигнете до конфликт със себе си, кога и как да похарчите пари.

Козирог

Изглежда ще бъдете поставени в такава ситуация, че да трябва да вземете бързо решение, което засяга отношенията с настоящият ви партньор. Вероятно, няма да имате време да мислите много, така че послушайте гласът на сърцето си.

Едва ли, ще откриете добри сделки през този ден. Ако се опитате да надхвърлите сянката си – да вложите грешни пари, ще се разочаровате. Денят не е благоприятен за всякакъв вид излишни инвестиции.

Водолей

Липсата на пълноценна комуникация между вас и партньора ви, вероятно се е отразила неблагоприятно на връзката ви и чувствата ви са охладнели. Каквато и да е причината за това, днес планетите ще ви помогнат да върнете топлината помежду ви.

В случай, че разполагате със заделени пари, сега е моментът да ги похарчите разумно. Разпределете приоритетно вашият финансов портфейл и след като сте преценили повечето рискове, може спокойно да направите своите покупки.

Риби

С настоящата планетарна конфигурация ще имате възможността да разчистите любовния си живот от всичко лошо и ненужно, което ви е създавало проблеми с половинката ви. Започнете на чисто без тайни, лъжи и караници.

Във финансов план нещата ще са зле, повече от всякога. Може би, това ще ви обърка, но не се отчайвайте, оставете нещата да се придвижват постепенно.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

614 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Хороскоп