Арестураха за разпространение на наркотици Радостин П. от Сандански

Известният в Сандански Радостин П,(Радо Плейбоя )е задържан снощи в града. При обиск на него и автомобила му е открит кокаин, разпределен на дози, приготвен най вероятно за продажба.Заедно с Радостин са задържани и двамата му помощници,които пътували в колата с него.
Преди 2 години Радостин излезе от затвор в Гърция, където излежа 3-годишна присъда за разпространение на наркотици, заедно с него тогава бе арестувана и осъдена в Гърция и приятелката му. Докато излежаваше присъдата си,Радостин многократно изпращаше писма до българските медии,като твърдеше,че е с влошено здравословно състояние и молеше за съдействие българските власти.В Сандански се носи мълва,че след излежаване на присъдата си,той е осъдил Гърция,която му е изплатила обезщетение в размер на 10хил. евро
.След ареста му снощи, последвал обиск в дома му,където също са открити наркотици. Задържан е за 72 часа, с постановление на прокуратурата.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

568 преглеждания

2 коментара за “Арестураха за разпространение на наркотици Радостин П. от Сандански

  1. Поздравления, че слагате снимки, утрешния ден, ако видя някой трафикант или побойник на улицата ще зная що за стока е , пък и така ще получат по-голям публичен линч ! Още веднъж БРАВО !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Крими Региона