Кирил Цацов – нови разкрития за мошенника от с. Падеш

В предишната статия ви разкрихме една част от подвизите на „човека“ въртящ на малкия си пръст хора от с. Падеш – К. Цацов. В тази статия ще покажем с факти малка част от споменатите тогава разкрития.
Кирил Цацов който с неговите действия или бездействия или по – скоро ЛЪЖИ, се опитва де се налага като – „спасител“, „реставратор“, „родолюбец“ сред хората в с. Падеш, а всъщност е доказан манипулатор сред хората които го познават наистина добре.
Попаднахме на комуникация между него и неговия съратник – Валери Николов, как двамата оплюват старателно небезизвестния спортен журналист – Стефан Дамянов собственик на сайта за спортни новини – pirinsport, а след това го канят на новогодишния банкет на отбора им ФК „Спортист 1959“ – Падеш, за да си подсигурят безплатно отразяване на иначе срамните резултати които отбора им регистрира въпреки, че умело прибират не малко пари от жители на с. Падеш, както и контакти с хора от футболните среди чрез С. Дамянов. Цацов и Николов познати в Благоевград като конфликтни личности, единия сменил цели пет местоработи за шест години (в повечето напуснал след скандал), а другият въвлечен в съдебни дела (в които използва лъжесвидетелства на хора от неговото обкръжение), оплюват помежду си техният „приятел“ Стефан Дамянов.

В следващата ни статия ще ви запознаем с още по – интересни разкрития за Цацов, който разкрива апетитни истории за негови близки хора, за близки на жена му доц. Симонска, за хора от с. Падеш които обижда и такива които ги води за носа като Иван В, а всъщност доказва как го манипулира; също и за В. Николов (или както Цацов нарича съратника си – фалирал бизнесмен, и защо го нарича по този начин).

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

10 153 преглеждания

3 коментара за “Кирил Цацов – нови разкрития за мошенника от с. Падеш

  1. Това не е вярно . Цацов е домашна прислужница на доцент Симонска готви, пере , чисти , а от известно време е и ЗАСУКАН за да се хареса и на съратник му Валерия .

  2. Аз съм виновен , аз го представих на хората от ВМРО и той им събра и похарчи парите с голем мерак …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Актуално