Щурм на пловдивски полицаи в село Абланица

Хаджидимовското село  Абланица, добило славата на меката на контрабандия тютюн , тази сутри осъмна под блокада. Пловдивски полицаи с няколко автомобила обсадиха къщата и ранчото на популярния в селото и страната Ибрахим П. с прякор Лъчо.,  арестуван  при акцията в пловдивското село Желязно .

Търсят следи ,доказващи престъпата дейност на Лъчо ,който е зад решетките . Той   е единият от тарторите на организираната банда, която полицаите от Пловдив разбиха , откривайки супер модерна фабрика за производство на нелегални цигари., в която Лъчо е работил с украинец, обявен за издирване :

Припомняме, че полицията разкри организирана схема за нелегално производство и разпространение на тютюневи изделия.Бе открита и нелегалната фабрика в село Желязно . В модерната производствена  база била монтирана модерна поточна линия, снабдена с машини от най- висок клас. Открито е специално  помещение за предварителна обработка и рязане на тютюн, множество кашони с надпис „Филтър“, картонени изрезки за цигари Марлборо и голямо количество листове за опаковки,съобщиха тогава от МВР..

Ибрахим -Лъчо от Абланица е бил мозъчния тръст на всичко това. От години напуснал селото ,за да се слее ъндърграунда на столицата . Той е криминалнопроявен  .Съден за хулиганство и за трафик на хора. За последното е лежал в затвора година

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

3 045 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Крими Региона