Самоубийство или нещастен случай са причина за смъртта на варненския журналист

Нещастен случай или самоубийство са основните хипотези за смъртта на варненския журналист Георги Александров. Това съобщи на брифинг апелативният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Досъдебното производство за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на Александров, ръководи Районната прокуратура в морския град, а разследването се извършва от разследващ полицай от ОДМВР – Варна.

„На 22-ри май, около 17,30 часа е открито тялото на мъж в плавателния канал под Аспаруховия мост, на около 60 метра източно в посока на морето. Тялото е разпознато от близките на 39-годишния Георги Александров. Причината за смъртта е удавяне – сочат резултатите от извършената вчера аутопсия. Установени са височинни травми по вътрешните органи, които са причинени от падане от високо. Не са открити никакви медицински находки и травми, които да са причинени от насилие върху Александров. Досъдебното производство работи по две основни хипотези – нещастен случай или самоубийство“, уточни апелативният прокурор Владимир Чавдаров./faktor.bg/

429 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.