SkilleR няма да плати гаранцията си

Александър Деянов – SkilleR ще влезе в ареста, обяви самият той в социалната мрежа Facebook. В публикацията си той посочва, че няма да плати наложената му гаранция в знак на протест срещу според него „несправедливите обвинения“.

Деянов е брат на певицата ЛиЛана. Той беше задържан и му бяха повдигнати обвинения за присвояване на европейски средства по проект. Първоначално му беше определена парична гаранция от 100 хил. лева, но впоследствие съдът я намали до 50 хил. лева.

От прокуратурата неофициално коментираха още в началото на акцията, че се проверява дали ЛиЛана не е подставено лице на бизнесмена Васил Божков.

Вчера изтече срокът Скилър да плати гаранцията си. Той пише във Facebook:

„Здравейте отново!

Вчера изтече 14-дневният срок, който ми беше даден, за да събера и да платя намалената ми гаранция от 100 000 лв. на 50 000 лв. Взех решението да НЕ плащам тази сума в знак на протест срещу несправедливото обвинение, повдигнато срещу мен.

Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста.

Благодаря за предложената финансова подкрепа на всички приятели, които подадоха ръка, но аз вярвам, че има голям брой хора, които наистина имат нужда от дарения и за това не мога да приема предложената ми помощ. Получих възможно най-ценното от всички близки и познати – вашата подкрепа.

Вярвам, че това ще свърши съвсем скоро, ще има справедливост и ще си върна естествения ритъм на моя живот.

П.С. След като съм взел това решение, не съм наясно какво ме очаква, но утре в 10:30 съм с багажа си пред ареста „М-р Г. Векилски“.

Александър Деянов – Скилър“

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

332 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Криминално