Блондинките преставят: Как да изтърпим гаджето по време на карантина?

Привет, скъпи блондинкофили!

Днес е вторник и се завръщаме с бодри съвети относно най-баналната (но и най-важна) тема в живота – любовта. Пандемията ни постави в почти военно положение, а верен поданик или командир до нас е нашият любим. Според някои учени има два основни сюжета, които следват от това – ръст на раждаемостта или по-вероятното – повече работа за бракоразводните адвокати.

Затова решихме да ви дадем няколко отправни точки, които ще подпомогнат за закрепване на връзката ви в тези трудни времена.

Научете езика на любовта

Всеки човек изразява любовта си по различен начин. Ако познавате добре партньора си ще знаете, че за него, например, да измие чиниите е равностойно на букет от 100 рози. Според д-р Гари Чапман, автор на „Петте езика на любовта“, в основата са: прекарване на време заедно, мили думи, значими подаръци, физическо докосване и оказване помощ. Важното е да се радвате на малките неща, с които партьнорът ви показва своята привързаност. Понякога това да ви завие през нощта, ако ви е студено, може да е по-силно от любвно признание. Нека си го кажем в прав текст – малко са мъжете, които са като извадка от любимата ви романтична комедия. Не очаквайте чудеса от тях. Особено в случай, че сте заедно от дълго време.

Кажете му в прав текст какво искате

Много жени си мислим, че мъжете действат едва тогава, когато ние вече сме им сдъвкали и изплюли това, от което имаме нужда. Както вече стана ясно – ората изразяват любовта си обаче по различен начин. Това означава, че няма да сгрешите, а напротив – можете да решите проблема, като кажете на половинката си директно от какво имате нужда. Ако желаете да обърне внимание на физическата проява на любов, кажете му къде точно искате да ви докосва. Ако пък не ви достигат думи, изразяващи обичта му, подскажете му, че ви харесва, когато ви говори мило.

Проявете разбиране

Често пъти нашият любим просто не е от типа хора, които лесно изразяват себе си, още повече когато става дума за интимни чувства като любовта. Ето защо е от ключово значение да дадете достатъчно време на половинката си да се предразположи към това, от което имате нужда. Нещо повече, ако не бъдете достатъчно внимателни към неговите предпочитания и характер, той по-скоро ще се обиди, отколкото да предприеме действия, с които да ви покаже в по-голяма степен любовта си.

Пътят към съвместното щастие е двупосочен

Дори и да изпълните всички препоръки по-горе, няма да постигнете нищо, ако самите вие не показвате колко много цените човека до себе си. Отношенията в една връзка трябва винаги да са двупосочни и в никакъв случай не бива само единият от вас да изразява чувствата си, докато другият сладко попива любовта без да дава нищо в замяна. Експерти препоръчват още в началото на връзката да попитате половинката си кои са любимите му три начина, по които разбира, че е ухажван и обичан. Така, най-вероятно същият въпрос ще ви бъде зададен и на вас, което ще улесни процеса за в бъдеще.

Флиртувайте

Това, че сте заедно от дълго време, далеч не означава, че не трябва да флиртувате. Партньорът ви ще остане очарован, ако решите да го съблазните със секси тоалет и ново бельо. Важно е да поддържаме огъня във връзката във всеки един аспект. От време на време можете да го закачате, гъделичкате и дори да се смеете по-силно на тъпите му шеги. Мъжете обичат да гъделичкат егото им. По този начин ще предизвикате отсрещната страна да се държи по същия начин с вас.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

161 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Любопитно