Букмейкърските пунктове у нас се завръщат

Добрите новини за любителите на хазарта не спират. След като стана ясно, че от първи юни казината отварят, сега спортните залози у нас могат да се „възродят“ под друга форма.

Българският спортен тотализатор ще предприеме мащабна реформа в опит да увеличи приходите си, с което и средствата за спорт. Тотото ще отвори букмейкърски пунктове под формата на спортни барове, в които клиентите ще могат да залагат на спортни събития. Ще бъдат включени нови игри, на които да се залага онлайн, като практиката ще бъде заимствана от вече несъществуващия „Еврофутбол“.

БСТ остана единственият играч на пазара на моментни лотарийни игри, а новото ръководство начело с изпълнителния директор Любомир Петров вече заяви намерение да ммодернизира дейнността на компанията с оглед на съвременните тенденции, за да се възползва от създаденото положение.

Сред мерките ще е и пускане на лотарийни талони в магазините на „Фантастико“. Тото вече има опит в съвсместна работа с търговската верига отпреди няколко години. Очаква се в някои от обектите да бъдат открити пунктове, в които участниците да могат да подават фишове и за числовите игри, пише „Труд“.

БСТ ще се кандидатира и за членство в международната лотария „Евроджакпот“. Ако това се осъществи, родните любители на числовите игри ще могат да мечтаят за джакпот, който стартира от 10 милиона евро и може да стигне до €90 млн./glas.bg/

4 189 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.