Гълъбинов отглеждал игуана у дома си и слуша Бетовен преди мач

Андрей Гълъбинов се превръща във все по-ключова фигура за втородивизионния италиански тим Реджина. Българският нападател стана обект на голям интерес от страна на много медии, а сайтът strettoweb реши да погледне отвъд изявите на играча на терена.

„Понякога личността на играча е напълно различна от това, което обикновено се вижда на терена. И поради тази причина е хубаво да откриваме емоции и черти от характера, които са извън рамките на терена. Ние вече знаем нещо за Андрей Гълъбинов. И не е само това, че е страхотен нападател. Той например идва от семейство на волейболисти и е единственият, който е избрал футбола“, разказват за Гълъбинов от италианското издание.

Той се грижи много за семейството си и баща му е отправна точка в поведението му извън терена и пример за подражание. Всичко това Андрей разказва в новия формат на клубната телевизия Reggina TV.

Сред страстите на българския нападател със сигурност има музика, чиято ориентация в жанровете е доста разнообразна: „Харесвам рок музиката, Брус Спрингстийн например. Но преди мачовете слушам и Бетовен, така че съм много разнообразен“, разкри таранът.

„От страстта към музиката отиваме до тази към животните. Повече за забавление в случая. Но трябва да се отбележи, че доскоро Гълъбинов дори имаше игуана у дома. „Когато бях в Новара, ходихме на един панаир. Аз го намерих там. Дракон – така се казваше. Това е донякъде особен домашен любимец, не всеки го има, но много ми хареса с него. За съжаление той почина това лято“, разкри още Гълъбнов.

Гълъбинов се оказа златната резерва за Реджина

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

32 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Новини