Има ли предателство? Димитър Пенев коментира назначението на Любослав Пенев в ЦСКА 1948

Легендарният футболист и треньор на ЦСКА – Димитър Пенев, коментира назначението на своя племенник Любослав Пенев в тима на ЦСКА 1948. 
Пената е на мнение, че Ел Голеадор е на такива години, че сега му е паднало да работи:
„С Любо не съм се чувал. Така е преценил и е поел отбора на ЦСКА 1948. Той е на такива години, че ако сега не работи, кога?! Без значение къде, професията е такава. Не е както преди треньорската професия да е по-дълга, а напротив. Любо няма да се откаже и трябва да работи. Във футбола е така, този сезон си треньор на един отбор, а следващия – на друг“, заяви Димитър Пенев пред „Мач Телеграф“ и допълни:
„Не знам дали Любо ще успее да се справи, трудна му е задачата, но естествено му пожелавам здраве и успех. Не знам кой как го приема, когато бях на стадиона феновете не коментираха“.

Бившият наставник на България не смята и че Любо Пенев извършва предателство спрямо феновете на ЦСКА:
„Какво предателство? Такава е професията – където го пожелаят, той отива, ако му харесват условията. В крайна сметка е професионалист, излишно е да коментираме какви неща е постигнал във футбола. Това решение си е негово, желая му успех, желая такъв и на националния отбор и на ЦСКА“.
Вижте още: ЦСКА хвърля бомба! „Червените“ връщат в България бившия ас на Литекс!?

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

76 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Новини