Убиецът на Милен Цветков е син на директорката на винпром„Карнобат“

Читател на SofiaInfo.bg се свърза с нас и ни предостави информация, че наркоманът, който тази вечер уби Милен Цветков в катастрофа е син на изпълнителния директор на винпром „Карнобат“ – Десислава Николова.

Джипът на 22-годишния келеш се заби със 100 км./ч. в Мицубишито на Милен, който е бил спрял на червен светофар. Регистрационният на джипа-убиец е СА2772ХА.

Очевидци на тежката катастрофа твърдят, че в 18:10ч., когато Милен е бил ударен, той е бил жив, но линейката се е забавила повече от 20 минути и когато тя е дошла, водещият вече е бил в безсъзнание.

Охраната на мола и шофьори от други автомобили са направи всичко възможно, за да поддържат Милен Цветков жив.

Искрено се надяваме шофьорът убиец да получи възможно най-тежкото наказание по наказателния кодекс./SofiaInfo.bg/

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

2 360 преглеждания

36 коментара за “Убиецът на Милен Цветков е син на директорката на винпром„Карнобат“

   1. Значи ни сме боклуци,със 670 лева заплата,а този който го е блъснал не е така ли.Ето за това няма да има кой да ви сложи една инжекция.Защитавайте наркоманите и бизнесмените,те ще ви спасят…

     1. Много професионално 😅 да наричате хора, за които пишете „келеши“

   2. Ех, колко ще е хубаво да има паднете в ръчичките на тези „боклуци“, ама да знаят как сте говорил за тях, та да видим каква песен ще „запеете“ тогава!

   3. Много си зле,но недей да ходиш на лекар,на такива като тебе никой не може да помогне….

 1. На всеки може да се случи такава трагедия, но не приемам това да си надрусан или пиян като куче и да се качваш зад волана, за да отнемеш човешки живот или животи, единствено го оправдавам това момче че е многоо мноог млад и зелен но край с него !

  1. Да,ама не….затвор от 3год…мама ще спаси изчадийцето си,ще стои 3 мес.и после за „добро“поведение ще го пуснат…и пак така.А нищо чудно и да го възнаградят

 2. Мамчето ще хине някой лев повече на прокурорчетата и ште му дадат условна присъда с 5годишен изпитателен срог

 3. В България има закони и наказания за нишше стоящите ,За кокошка няма прошка,за милиони няма закони Това е България!

 4. БОГ ДА ПРОСТИ МИЛЕН!МИР НА ДУШАТА МУ!НЕ ПИШИТЕ,ЧЕ ЛИНЕЙКАТА Е ЗАКЪСНЯЛА.ТРАВМИ НЕСЪВМЕСТИМИ С ЖИВОТА.ОНЗИ НАДРУСАН БОКЛУК Е ПРИЧИНИЛ СУПЕР ТЕЖКО ППТ,А ПОСЛЕ ДРУГ Е ВИНОВЕН.ТЪРСЕТЕ ПРИЧИНАТА,А НЕ СЛЕДСТВИЕТО.ДОЖИВОТ ЗА НАРКОТИЦИ ,КАКТО НА ИЗТОК!

 5. Наказанието е от 3 до 15г.затвор. Но наркомана ще мине с минимална присъда,мама ще оправи нещата…Това е масово явление,пълно е с такива боклуци,плащат си и карат пияни и дрогирани необезпокоявани…

 6. Какво като е млад мама ше даде парички и ше го направят психично болен и готово и утре пак старата песен на нов глас само брадвата прег главата и сичко е точно

 7. Защо в „нашата“ демокрация отпадна практиката някои особено тежки дела да се водят при открити врата? Става въпрос за смъртта на публична личност, на популярен журналист с открита гражданска позиция и съвест. Обществото не е, няма и не трябва да остава безразлично към наказателната отговорност, която извършителят трябва да понесе.

 8. Погрешна е практикатанаказателноят кодекс да се прави и контролира от легиона юристи,нали не очакваме да ликвидират престъпноста,когато и на сън няма да видят,престижни хонорари.Често за добро или лошо,коментари,осценки и претенции,се правят от заинтересованите,което срива всеки опит,за справедливост и равнопоставеност с всички останали.

 9. Не съм съгласна с вашия
  коментар…….това не значи , че като е млад и зелен трябва да върши неща , които застрашават не само неговия живот , а и на невинни хора…..????? Много жалко за Милен Цветков – ПОКЛОН !🌹

 10. На К…. и на Народ угода НЯМА!!!!
  Удъра е бил смъртоносен.
  До животен ЗАТВОР за боклука убил Неповторимия Милен!!!!
  А за медиците само РЕСПЕКТ!!!

 11. от сега мога да ви каза че в държавата на Бойко -тиквата където освен ченгетата е корумпиран и целия държавен апарат включително и правосъдието , поредния мамин лайняр който е станал убиец с моторно превозно средство ще се измъкне! Мама има много пари и ще плати на корумпираната съдебна система! само да ви кажа пример с един познат който блъска едни мангали спрели на магистралата не в аварийната лена а на платното за движение нощем ! уж го оправдаха а после явно нашите ШИБАНИ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ го проучиха че не е съвсем беден и върнаха делото като му дадоха доста време преди да го съдят! как мислите? това време за какво беше? аз мисля че му дадоха време да намери начин чрез посредник да си плати за да не влезе в затвора въпреки че няма вина за това че малоумните неграмотни маймуни спряли на платното а не в аварийната лента !

  1. Тоя Смърт заслужава боклук долен няма къде да си харчи парите а за дрога ще дава пил ще кара на 22 кой се мисли чее направо даго дерът с нокторезачка

 12. Милен беше неповторим незаменим този който ни го отне заслужава да гние в строго охраняем затвор каза:

  Тоя да бъде в затвора до живот да гние ден след ден и да съжелява

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Новини