Дъвка за балончета

Паф, Васи Паф Валеова. Само това й остана. Дъвка за балончета. Може би се питате защо? Защото само с това ще я запомним като заместник-кмет …по Културата.

С грозното, постоянно дъвчене на дъвка. Навсякъде. По всяко време. Събрала срамните 135 преференции, което означава само едно. Васи, време е да се оттеглиш с наведена глава. За почти две години ни забавляваше искрено с културното си невежество, но всяко нещо си има край.

И твоят край дойде. Ти претърпя пълен крах! По време на твоето управление, така и не разбрахме защо точно ти се дава заплата, и защо не отнесе поне една глоба за всички грешки и каши, които забърка.

Там, във вашето обединение демократично някакво си, сте все такива едни ценни кадри, че се чудим от къде ви изравят. Орките и Урук-Хайите от „Властелина“ по’ стават за нещо.

А тях ги правеха, май, изцяло от кал и камък. Но пък прилика има. Както визуална, така и липса на мисъл. Не, че тази след теб бе нещо по-различно. Същият обем има в главата, но на нея ще обърнем внимание друг ден. Поне тя използва „касичката“ си по предназначение.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

547 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Общество