Любимата на Милен Цветков разбрала страшната вест от… лаптопа му

Жената, която е била до Милен Цветков в последните 2 години – Милена Иванова-ЕА, разказа за последните си мигове с журналиста.

Именно тя е видяла журналиста 10 минути преди катастрофата, при която беше убит на Великден.

„Милен тръгна от моя дом, за да отиде да си вземе сако за работата от неговия апартамент в центъра на София. Беше наистина за малко, и веднага след това трябваше да се върне… На следващия ден трябваше да е на работа, за да подготвя предаване. Беше поканен и от Слави Трифонов за интервю в телевизия 7/8 и за това му трябваше сакото“, разказва съсипаната от мъка Милена Иванова интервю за вестник „Галерия“.

Денят бил много хубав за Милен и нищо не предвещавало страшната трагедия. Приятелката на водещия прочела за катастрофата и неговата смърт в новините в лаптопа му, който е в дома й. Изпаднала в шок и не можела да осъзнае какво чете. След това веднага се обадила на Калина, дъщерята на Милен Цветков, която живее в Нидерландия. Чула се и с майката на сина му Боян – Ивета, която съобщила страшната вест на детето на следващата сутрин.

Все още никой от близките не знае кога ще бъде погребението и дали ще могат да изпратят Милен Цветков. Днес първата му жена Дана и дъщеря му Калина кацнаха в София от Нидерландия и бяха тествани за коронавирус още на летището с личното съдействие на ген. Венцислав Мутафчийски./glas.bg/

320 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.