Пожарът в зеленчуковата борса в Кърналово тръгнал от камион

„Пожарът в частната зеленчукова борса край петричкото село Кърналово вероятно е тръгнал от камион, паркиран в склад за палети. Важото е, че няма пострадали хора“, коментира кметът на Петрич Димитър Бръчков, който късно снощи се намираше на мястото

„Пожарът в частната зеленчукова борса край петричкото село Кърналово вероятно е тръгнал от камион, паркиран в склад за палети. Важото е, че няма пострадали хора“, коментира кметът на Петрич Димитър Бръчков, който късно снощи се намираше на мястото.

Снощи към 22 часа пламна частната зеленчукова борса в селото. Огънят е тръгнал от едно от халетата. Пламъците са били изключително силни и са обхванали и съседните сгради.

Частната зеленчукова борса се стопанисва от Илиян С. от петричкото село Скрът. Няколко екипа огнеборци успяха за кратко време да локализират огнената стихия, за да не достигне до близката бензиностанция. Щетите са огромни, изгорял е камиона и складираните  палети в цялото хале.Гърмежите, които се чуваха са от гръмналите гуми на камиона.

Днес разследващи ще извършват оглед на място, за да установят причините за пожара. Не е изключена версията и за умишлен палеж. Частната зеленчукова борса се намира вдясно от пътя за идващите от Петрич към Сандански, а общинската вляво.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 625 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Петрич