За първи път! Запалиха кола на полицай от Петрич- квартален на села в меката на дрогата

Лек автомобил Фолксваген горя тази нощ. Колата е собственост на полицая от управлението на МВР в Петрич Атанас Златанов, квартален на селата Първомай, Кулата, Чучулигово, Дрангово, Марикостиново- районът, известен като меката на дрогата. Около полунощ съседи на полицая в село Първомай забелязали горящия автомобил, незабавно е извикана полиция, както и огнеборци, които потушили огъня.

Открити се следи, доказващи че става въпрос за умишлено опожаряване. Мотивите засега са неясни, води се разследване, казаха източници на Struma.com. Това се случва за първи път в Петричко. Досега не е имало опожарен автомобил на служител на реда. Подобни палежи за патент на Сандански, където през годините горяха много полицейски автомобили, палени от криминалнопроявени лица със засегнати интереси.

Каква е причината за палежа на колата на Златанов, това трябва да установи разследването. Някой свързват престъплението с поредицата от полицейски акции срещу отглеждането и търговията с канабис, както и с последната акция, озаглавена „Медицински канабис“, но от полицията опровергана категорично подобна връзка.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 311 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Петрич