Харви Уайнстийн е с коронавирус

Той е поставен в изолация в затвора „Уенд“

Бившият продуцент Харви Уайнстийн, който беше осъден на 23 години затвор за сексуално нападение и изнасилване, е носител на новия коронавирус, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Уайнстийн е поставен в изолация в затвора „Уенд“, каза Майкъл Пауърс, президент на асоциацията на затворническите охранители. Той е загрижен за полицаите на работа там, които не са достатъчно екипирани. Няколко души от персонала са под карантина.

Харви Уайнстийн беше откаран в затвора „Уенд“ край Бъфало миналата седмица. Преди това беше в затвора „Рикърс айлънд“ в Ню Йорк. Двайсет и трима затворници там са с положителни резултати за новия коронавирус, както и няколко души от охраната.Харви Уайнстийн беше откаран в затвора „Уенд“ край Бъфало миналата седмица. Преди това беше в затвора „Рикърс айлънд“ в Ню Йорк. Двайсет и трима затворници там са с положителни резултати за новия коронавирус, както и няколко души от охраната.

След като беше произнесена присъдата му на 11 март, Харви Уайнстийн беше откаран в болница заради проблеми със сърцето. Той има и други заболявания. Беше му поставен стент, след което беше прехвърлен в затвора „Рикърс“. Адвокат на продуцента каза, че правният му екип не е уведомен за положителния тест за коронавируса.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

133 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: По света