Бойко Борисов: Умните и красивите гласуват за ГЕРБ, работещите – за ГЕРБ

“След два месеца стържене, чупене, десетки, стотици наши симпатизанти бяха задържани. Беше им забранено да гласуват. Фирмите, в които ходехме, молеха да не стане известно – защото веднага отиваха данъчните след нас. Хората се плашеха от диктатурата на Румен Радев”, заяви лидерът на партията Бойко Борисов. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. ГЕРБ в момента дава брифинг в централата на партията.

И подчерта: ГЕРБ печели в 16 области, ИТН – в 8, ДПС в 5 , ДБ в 2. “Бойко Борисов печели в София”, заяви лидерът на ГЕРБ. “Умните и красивите гласуват за ГЕРБ, работещите – за ГЕРБ. Тях искат да изчегъртат”, отбеляза Борисов. Бившият премиер помоли ЦИК да даде списък на електронните специалисти, настройвали машините в чужбина: “Кои са те? Откъде ги намериха? Как настройваха вашините?”, попита той. И се учуди, че на финалната права не могат да се преброят 2,5% от гласовета на вчерашния вот. “Постигнахме това, което искаше Румен Радев – масово гласуване на изборите. Кой може да каже, че представлява народа в момента?! 70% се отвратиха и уплашиха и не искаха да гласуват. 30% са гласували, плюс-минус. Ние още вчера казахме – с такива политически партии не желаем да носим отговорност”, допълни Борисов. И сподели: “Добре че сме живи. При тоя терор на Рашков! Нашите хора се обаждат вчера и викат: “Оживяхме”.

“Искам да знам техниците, да им знам именцата. Да ги издирим, де видим откъде дойдоха. Чакаме 10 часа да преброят 2%, за да обърнат с няколкостотин разликата. Ама няма значение, бе, Слави! Ако така си мислиш, че си ни победил, да ти е честито! /www.24chasa.bg/

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

424 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика