ДВОЕН СТАНДАРТ И В ПРОКУРАТУРАТА: Разпит на Борисов по анонимни сигнали, мълчание за корупционната афера с Татяна Дончева при явния свидетел Тошко Йорданов

Трети ден след гръмовните разкрития за предлагани рушвети от по половин милион лева насред институция №1 у нас – парламента, от МВР и прокуратурата няма ни звук, ни стон. Че Бойко Рашков с 12-те тоалетни няма да извика на разпит адвокатката на „Мултигруп“ Татяна Дончева е повече от ясно. Сред соц командата и обслужващия я персонал винаги е имало пълно разбирателство на тема двоен стандарт – за нашите може, за другите – не. Същото се случва и в служебния кабинет на Румен Радев и изобщо през целия му мандат като президент.

Новината обаче е, че подобни тенденции са запушили тотално очите и ушите и на Темида и държавата вече не може да разчита дори на прокуатурата и съда да си вършат работата и да отстояват спазването на законите. Примерите в последните месеци са десетки, като се започне от аферите на културиста Румен Спецов, през тези на Кирил Петков и Асен Василев, плика на Пламен Узунов, та до сега.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

125 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика