Ицо и Насо ще ни „оправят“

Днес е ден за размисъл. И ние размишляваме, и не агитираме за никой. Просто си размишляваме за нещата от живота. Размишляваме за певицата Милена. Размишляваме за тези, които се опитаха да й приложат явлението „cancel colture“. Тези, които се опитаха да я „изтрият“ от социалните мрежи. Щяхме да се учудим ако успеят напъните им. И като споменахме „напъни“…

Лидерите на това Политическо Движение, който бяха организатори, сме сигурни, че имат сериозни проблеми с простата. Което не е подигравка. Много мъже страдат от това. И много от тях използват професионални масажори. И това също не е срамно.

Срамното обаче е друго. Един от лидерите е с постоянно забит масажор, който предполагаме, че е доста обемен и му пречи да се движи нормално. Винаги е в една изкуствена поза и гледа с убийствен и кисел поглед. Другият лидер, най-вероятно е намерил точния размер на дилдото, че даже й му доставя удоволствие. Защото по време на интервюта не спира да се движи, навежда и постоянно търси допир, особено ако интервюиращия е мъж. Това обяснява, защо това Движение много държат да се озаконят еднополовите бракове. Местната им структура е разбира се същата.

Начаждач магазинер, бунтар бояджия, неуспял кмет, и други подбрани с конкурс простатисти. Ние не мразим хората с различна полова ориентация. Светът е шарен и има място за всички ни. Ние мразим парадирането с масажори.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

513 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Политика