Кой сега е номер 1?

От известно време се върти едно клипче на една изключително лабилна дама, заобиколена от още по-лабилни индивиди около нея. Опитва се дамата да дава наклон на хората да гласуват за нея. Няма лошо. Всички политици го правят. Но, тя го прави изключително нагло и арогантно.

Коя всъщност е тя? За мъжката аудитория, най-впечатлително ще бъде „еротичното“ й испанско минало. За феновете на военния режим и диктатура ще е интересно, че дамата има нейно си „обединение“ някакво, тясно свързано с едни други „военни обединения“ носещи имена на емблематипни за България места и личности, създадени от уволнени служители на реда и спонсорирани от руски служби.

Ако прочетете тяхното верую, оставате с впечатление, че България ще се оправи само и единствено ако се изтребят всички, освен техните членове. Същата тази дама, осигурява персонала си на минималната заплата и плаща задължения към държавата от дъжд на вятър. И заявява, че ще оправи България. Не сме много сигурни колко точно диагнози има, но със сигурност е освиделствана. Дамата се държи и в реалният живот, точно по същия начин, както и в клипа. Агресивно и надменно. За нея всички други не са прави и са виновни за всичко, случващо се по света. Поредното й гадже (което е на годините на сина й) се е захванал като удавник за сламка за нея, защото ако не слуша, ще се наложи да се върне при мама и тате и отново да го издържат те. Това се отнася и за почти всички около нея.

А те са бивш протестър, който плащаше за гласове за дамата на предишните избори, бивш уволнен полицай, шофьор-протестър с палава съпруга, бивша червена активистка, напуснала партията, след като й се отказа удобна службичка и т.н., все открасни ахмаци. Интересното е, че те всички са в листата за депутати на партия номер 1. Всички са от гражданската квота. Остава неясен въпроса, дали тази партия има някаква структура или пък е било само за участието в изборите и не са намерили други безделници. Обръщаме се с молба към отговорните институции, следящи метално болните – молим ви, приберете ги, преди да е станало късно! След време ще ви тежи на съвестта!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

3 314 преглеждания

4 коментара за “Кой сега е номер 1?

  1. 🤣🤣🤣Изключително слаб опит…израз на жалка злоба и безсилие!Ето за това сте мноооого „провалени“ протестари.Толкова ви е потенциала!!!Платихте ли за статийката или ви я качиха по приятелска линия?!Съветвам и дадената „медия“ да не се излага с подобни смешни интриги и глупости!

  2. Не се подигравайте на болни хора … някой ден ще сте в тяхната позиция или вие или децата ви или остаряващите ви родители !!!

  3. Пълни глупости, познавам лично жената. Стига интригантствате!!!Това не е начина да я злепоставите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика