Стефан Апостолов – младият политик, който отвя старите пушки

Изборите минаха. Депутат от Благоевград нямаме. Но! Стефан Апостолов за пореден път отвя нашите „големци“.

Той не е от Благоевград. Той е от Симитли, но това няма никакво значение, защото, независимо от това, събра най-много преференции тук. 835!

И, за да бъдем точни, ще споменем, че чичко милиционер, другаря Любчо Милев има 797 и то защото цялата червена партия майка работеше за него. Не, защото го обичат и уважават, а за да им се махне от главата.

Владо Миленков от „Да, България“ има 736. Тук няма да задълбаваме и да му даваме акъл да смени партията, защото би трябвало и сам да се е сетил. А ако не е, на следващите избори, резултатът ще е още по-нисък. Не само заради паразити като Калата, или заради т.нар. „лидери“ на Обединението, а защото нищо не става от самото Обединение като цяло.

Албина, наша любима е с 435… Изключително срамно, и то за човек, който от 20 години е общински съветник и имаше „какво още да даде от себе си“ и като депутат.

Спокойно г-жа Албина, продължавай да опитваш. Изброените, длъжни сме да кажем, СА от Благоевград. Но явно НЕ СА избранниците на благоевградчани.

Да се върнем на Стефан и защо има 835 преференции.

Една от причините е, че доста хора започват да разсъждава правилно и да припознават младите като бъдещето на България.

Друга причина е, че ГЕРБ подходиха изключително тоталитарно на последните и предпоследните Избори.

На предпоследните натресоха за кандидат един лабилен шмръкльо, оставиха членовете си без избор и им заявиха, че това е положението. Това е кандидатът, и всички да гласуват за него. Ефектът беше подобен на надигащ се вулкан. Резултатът беше срамен и плачевен.

А за последните Избори, за депутати, вече по-сериозно имахме съмнения, че ръководството на ГЕРБ Благоевград, са били на специално обучение по диктатура в Северна Корея. Местните Ким Чен-овци, заявиха на членовете и симпатизантите си, че трябва да гласуват за Бисер Михайлов.

Тук не целим да обидим Бисер по някакъв начин, а да покажем какви са в действителност хората в ръководството в Благоевград и че техните подходи дадоха обратен ефект. И отново опита им за натиск се оказа несполучлив.

И депутат от Благоевград няма.

А Стефчо, срещу който се водеше и крупна негативна кампания, който изкарваха неграмотен, сричащ, татино синче, с купени гласове, отново е първи.

И този път реши кампанията му да е по-скромна, за да е по-малко срама за политиците с голям стаж.

Не, той не си купи гласове. Хората просто го харесват. Хората дадоха път на младия, по-точно на най-младия кандидат.

Хората оцениха работата му за нашия район. И този път, електората на ГЕРБ каза „край“, и гласуваха за който искат, а не за който им беше казано. И не само електората на ГЕРБ.

И Стефан Апостолов от последен стана първи!

И го постигна, защото е борбен и всеотдаен!

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

3 212 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика