Предозиране: За Иво Мирчев няма нищо трагично в избори без край

„Служебното правителство доказа, че по-голямата част от неговите министри работят по-добре от това, което имаше ГЕРБ“, смята депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев.

По думите му целта на коалицията е да бъде първа политическа сила и да предложат „стабилност и модернизиране на Българи“я.

Коалицията „Демократична България“ тепърва ще решават каква кандидатура ще бъде подкрепена за президентските избори, обяви Мирчев пред БНТ.

Според собствената му самооценка ДБ е показала характер.

„Преди година социолозите ни даваха между 2 и 3 процента. Ние спазихме всички наши обещания, подкрепата за нас расте“, уверен е политикът.

По думите му на този етап не е обсъждано дали коалицията да подкрепи президента Румен Радев на предстоящите на 14 ноември избори.

Мирчев се обяви за управление, но не на всяка цена и да не бъде представено едно листче с хора и да се каже – „хайде, сега, подкрепяйте“.

„Това, което ИТН предложиха, беше лист с приоритети и един подпис“, обяви Мирчев, според когото спиралата от избори, в която се върти страната не е чак голям проблем.

„Няма нищо трагично и след следващите избори да няма управление“, заяви той.

ДБ отново опитаха да поставят условия на ГЕРБ да се откажат от Борисов, за да може да се преговаря и с тях. Министрите Кирил Петков и Асен Василев пък били „добре приети в демократичната общност“.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

87 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Политика