Росен Георгиев: Ще предложим на новия кмет на Благоевград да направи кметовете и кметските наместници партньори

„Аз лично ще предложа на новия кмет на Благоевград чрез осигуряване на делегирани бюджети на кметовете и кметските наместници да ги направи партньори, а не зависими от общината хора, които не участват в обществения живот и в развитието на селата“, коментира за Радио Благоевград Росен Георгиев, председател на „Асоциацията за европейско развитие на българското село“.

Гражданската организация ще следи изпълнението на предизборните обещания на новоизбрания кмет Илко Стоянов за развитието на термални и СПА – зони за отдих и туризъм в селата и е готова с още предложения за социализиране на местните археологически обекти и изнасяне на културния календар към  селата на общината. „Това ще ги витализира, ще им вдъхне увереност и сила“, подчерта Росен Георгиев, като  изрази надежда, че заявената готовност за делово партньорство между администрацията и Общинския съвет на Благоевград ще бъде реализирана на практика.

„Гражданите няма да абдикират от правата си, сигурен съм“,  убеден е Росен Георгиев и призовава да се гласува на изборите на 11 юли за депутати в новия парламент.

 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

547 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Благоевград